Аеродром "Цунів"

Майстер-клас з пілотування літака Як-52

Процедура проходження майстер-класу

Перше, що Вам потрібно – це прибути на аеродром “Цунів” на зазначений час (детальні інструкції та маршрут за посиланням). Вас зустрічає кваліфікований пілот з багаторічним досвідом, Ви знайомитесь і проходите до літака. Там Ви починаєте знайомитися з технічними храктеристиками та будовою літака. Отримуєте детальну інформацію щодо принципів польоту та правил безпеки як на землі так і у небі. Теоретична частина займає приблизно 30 хв., після чого Ви з пілотом сідаєте в кабіну літака і отримуєте засоби зв’язку (навушники з системою радіомовлення для захисту від шуму і для спілкування з пілотом).  

Ви взлітаєте і набираєте висоту. Після набору необхідної висоти та адаптації Вас до польоту, Ви під наглядом пілота переймаєте керування літаком на себе. Тепер Ви можете відчути себе у ролі пілота, а літак слухається кожної Вашої команди. Політ триває 10 хв.  Вартість 5 800 грн.

Як-52

Літак, на якому проводиться майстер-клас, призначений для виконання фігур вищого пілотажу 

Краєвиди околиць Львова з висоти пташиного польоту

Літаємо над околицями Львова та Львівської області. Маршрут за бажанням клієнта може бути скорегований (всі деталі узгоджуються з адміністратором)